Foto: diabambulka
V jednoduchosti je krása a presne o tom je toto jedlo, alebo rýchla chuťovka:-)
3
porcie
porcie
6 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
400 g |
|
2 strúčiky |
|
2 PL, alebo kečup |
|
2 PL |
|
1 čajová lyžička |
|
1/2 čajovej lyžičky |
|
|
|
70 g |
|
50 g, nesolené |
|
|
Postup
-
1
Pripravíme si marinádu a to zmiešaním pretlaku so sójovou omáčkou, prelisovaným cesnakom, citrónovej šťavy a troškou cukru. Kuracie prsia si nakrájeme na rezance a vmiešame do marinády. Na olivovom oleji si kuracie mäsko opražíme cca.4 minúty, pridáme nakrájaný pór, orechy a petržlenovú vňať. Všetko spolu dôkladne premiešame a krátko orestujeme. Dobrú chuť:-)))
vedu prim, je neprekombinovane a suroviny su stale doma a aj nesolene arasidy uz dostat bezne kupit, chvalim, vdaka.