Kuracie soté s cukinou a červenou fazuľou

martina34 - fotkamartina34, 18. decembra 2010 13:42
Ďalšie recepty »
Kuracie soté s cukinou a červenou fazuľouFoto: martina34

Chutný bielkovinový receptík vhodný aj na slávnostnú príležitosť akou sú Vianoce. Určite je vhodné ho konzumovať teplý, nie ako studený šalát.

30 min
príprava
25 min
tepelná úprava

Suroviny

200 g
1 ks, malá mladá
1 ks
2 PL
1 konzerva, z konzervy alebo suchá doma uvarená do mäkka
trochu
podľa chuti
2 PL
1/2 čl
1/2 čl
Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Na panvici si rozohrejeme olej a prudko orestujeme na menšie kúsky nakrájané kuracie prsia. Vyberieme ich a vo výpeku opečieme nakrájanú cibuľku, pridáme koreniny a vložíme naspäť aj kuracie prsia, pridáme paradajkový pretlak, podlejeme trochou vody a prikryté dusíme cca 10-15 minút. Pridáme nakrájanú cukinu a červenú fazuľu, dobre premiešame, pridáme soľ a chvíľku ešte podusíme. Jedlo je hotové.

Recept je zaradený do tagov:




TOPlist