Kuracie soté s cukinou a červenou fazuľou

martina34 - fotkamartina34, 18. decembra 2010
Kuracie soté s cukinou a červenou fazuľou
Foto: martina34

Chutný bielkovinový receptík vhodný aj na slávnostnú príležitosť akou sú Vianoce. Určite je vhodné ho konzumovať teplý, nie ako studený šalát.

30 minút
príprava
25 minút
tepelná úprava

Suroviny

200 g
1 ks, malá mladá
1 ks
2 PL
1 konzerva, z konzervy alebo suchá doma uvarená do mäkka
trochu
podľa chuti
2 PL
1/2 čl
1/2 čl

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Na panvici si rozohrejeme olej a prudko orestujeme na menšie kúsky nakrájané kuracie prsia. Vyberieme ich a vo výpeku opečieme nakrájanú cibuľku, pridáme koreniny a vložíme naspäť aj kuracie prsia, pridáme paradajkový pretlak, podlejeme trochou vody a prikryté dusíme cca 10-15 minút. Pridáme nakrájanú cukinu a červenú fazuľu, dobre premiešame, pridáme soľ a chvíľku ešte podusíme. Jedlo je hotové.

Diskusia k receptu


Zatiaľ 2 komentáre
ľahká, rýchla a chutná dobrota vhodná aj pre nečakaných hosti, podobne pripravujem aj ja, korenie garam masala som ešte neskúsila pridať do jedla, pridávam naše koreniny a štipku kurkumy, nezaškodi vyskúšať aj niečo nové a jedlo dostane hneď inú príchuť