Kuracie rárožky

anajka - fotkaanajka, 12. februára 2010

Tento recept mám od mojej kamarátky u ktorej som bola na návšteve a veľmi mi zachutil a tak dúfam,že bude chutiť aj vám.

10
porcií
10 minút
príprava
5 minút
tepelná úprava

Suroviny

7-8 ks
1,5 dcl
3 ks
4 PL
3 ČL
3 ČL
5 ČL
1 ČL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Mäso nakrájame na menšie plátky,ktoré mierne naklepeme a osolíme.(Ja ho nesolím,ale dám trošku viac soli do marinády.)

  2. 2

    Všetky ostatné suroviny spolu vymiešame,naložíme mäso a necháme asi 24 hod.odležať v chladničke.Pre nedočkavcov stačí aj 3 hod.Je dôležité aby mäsko nasiaklo všetkými chuťami a je potom krehké. Vysmážame v horúcom oleji.Ako príloha môžu byť zemiaky alebo hranolky.

Diskusia k receptu

4 komentáre k receptu
Aj ja mám tento recept v knihe,,Kurča v našej kuchyni - 200 receptov . Volá sa Kláštorné rarášky a je fakt vynikajúci, robila som ich...
akurát mám v chladničke pripravené mäsko v páce podľa tohoto receptu, len ja som to dnes robila z bravčoviny, takže to nechávam v páce 24 hod. Robievam aj zo sojového mäska a este sa nikto nesťažoval. Už sa teším na nedeľný obed

Pridaj komentár k receptu: