Tento recept mám od mojej kamarátky u ktorej som bola na návšteve a veľmi mi zachutil a tak dúfam,že bude chutiť aj vám.
10
porcií
porcií
10 minút
príprava
príprava
5 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Mäso nakrájame na menšie plátky,ktoré mierne naklepeme a osolíme.(Ja ho nesolím,ale dám trošku viac soli do marinády.)
- 2
Všetky ostatné suroviny spolu vymiešame,naložíme mäso a necháme asi 24 hod.odležať v chladničke.Pre nedočkavcov stačí aj 3 hod.Je dôležité aby mäsko nasiaklo všetkými chuťami a je potom krehké. Vysmážame v horúcom oleji.Ako príloha môžu byť zemiaky alebo hranolky.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu