Kuracie prsia s citrónovou omáčkou

dorisa - fotkadorisa, 8. septembra 2015
Kuracie prsia s citrónovou omáčkou
Foto: dorisa

Toto jedlo sme si pripravili v Taliansku na dovolenke.

3
porcie
10 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

6 ks
1 PL
1/2 ks
100 ml
1/2 ČL
2 štipky
1 PL (na zahustenie)
podla chuti




Postup

  1. 1

    Kuracie prsné rezne trocha naklepeme, osolíme okoreníme a na masle na panvici osmahneme do zlatista. Potom ich vyberieme a necháme na teplom mieste.

  2. 2

    Do výpeku pridáme šťavu z citróna, trocha masla, podlejeme vývarom, necháme prevrieť. Nakoniec pridáme v troche vody solamyl a dovaríme.

  3. 3

    Podávame s ryžou, alebo s hranolkami. Dobrú chuť.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia