Foto: diabambulka
:-)
5-6
porcií
porcií
Suroviny
500 g vykostené |
|
100 g |
|
3 ks |
|
|
|
|
|
|
|
180 g zavárané precedené |
|
4 PL |
|
2 strúčiky |
|
8 PL |
|
|
|
Ďalšie suroviny : | |
na vysmážanie |
|
Postup
-
1
Kuracie mäsko nakrájame na menšie kúsky ( rezančeky, alebo kocky ), pridáme postrúhanú diétnu salámu ( postrúhame na hrubom strúhadle ako jablká ), odkvapkané na drobno nakrájané lečo, vajcia, olej, solamyl, prelisovaný cesnak, vegetu, soľ, mleté čierne korenie a kari podľa chuti. Dobre premiešame a necháme v chladničke napacovať 12 hodín. Z masy tvarujeme malé placky, ktoré opečieme na oleji z oboch strán a necháme na papierovom servítku odkavkať prebytočný olej.
-
2
Dobrú chuť :-)
evilauri predstav si, že toto je obľúbené mäsko nášho 4-ročného synátora, takto pripravené mäsko mu veľmi chutí :-)