:-)
5-6
porcií
porcií
Suroviny
| 500 g vykostené |
|
| 100 g |
|
| 3 ks |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 180 g zavárané precedené |
|
| 4 PL |
|
| 2 strúčiky |
|
| 8 PL |
|
|
|
|
| Ďalšie suroviny : | |
| na vysmážanie |
|
Postup
-
1
Kuracie mäsko nakrájame na menšie kúsky ( rezančeky, alebo kocky ), pridáme postrúhanú diétnu salámu ( postrúhame na hrubom strúhadle ako jablká ), odkvapkané na drobno nakrájané lečo, vajcia, olej, solamyl, prelisovaný cesnak, vegetu, soľ, mleté čierne korenie a kari podľa chuti. Dobre premiešame a necháme v chladničke napacovať 12 hodín. Z masy tvarujeme malé placky, ktoré opečieme na oleji z oboch strán a necháme na papierovom servítku odkavkať prebytočný olej.
-
2
Dobrú chuť :-)









evilauri predstav si, že toto je obľúbené mäsko nášho 4-ročného synátora, takto pripravené mäsko mu veľmi chutí :-)