Kuracie nugetky v lupienkoch s batatovými hranolčekmi
Ľubomír Molnár
šéfkuchár hotela DoubleTree by Hilton**** v Bratislave, 5. júna 2019
šéfkuchár hotela DoubleTree by Hilton**** v Bratislave, 5. júna 2019
Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
25 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
Kuracie prsia naporciujeme, osolíme, okoreníme, potrieme roztlačeným cesnakom a necháme odležať cez noc v chladničke. V kyslej smotane rozmiešame kvapku medu podľa chuti. Cornflakes dáme do misky. Každý kúsok mäsa namočíme do zmesi z kyslej smotany a obalíme v cornflakes.
- 2
Bataty umyjeme, nakrájame aj so šupkou na hranolčeky a osolíme. Obalené mäso a hranolčeky naukladáme na plech vystlaný papierom na pečenie, pokvapkáme olivovým olejem a pečieme pri teplote 200 °C asi 25 minút. Podávame s omáčkou podľa chuti.
Tiež kuracie nugetky:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Môžeš si popri jedení maľovať.:-)