Foto: marianna76
Tak toto bola rýchlovka ... špenát mám svoj mrazený ... tak podľa chuti som to takto skombinovala.
6
porcií
porcií
5 minút
príprava
príprava
35 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
mäso si nakrájame na požadované kúsky, osolíme, opečieme z oboch strán na oleji, posypeme kmínom, pridáme špenát
-
2
dusila som, kým špenát nepovoli. lebo som ho mala v mrazničke občas jemne premiešame
-
3
môžme pridať fazuľu predvarenú, alebo z konzervy, jemne podlejeme a dusíme
-
4
mäso vyberieme na tanierik, dolejeme vody, ak potrebujeme, zahustíme a prevaríme
-
5
dosolíme, pridáme čierne korenie namleté, petržlenovú vňať a vložíme mäso späť do omáčky podávať môžeme aj s ryžou... prípadne so šalátom podľa chuti
Diskusia k receptu