Kuracie na rasci so špenátom (fotorecept)

Autor receptu: marianna76

Tak toto bola rýchlovka ... špenát mám svoj mrazený ... tak podľa chuti som to takto skombinovala.

6
porcií
5 minút
príprava
35 minút
tepelná úprava

Postup

  1. mäso si nakrájame na požadované kúsky, osolíme, opečieme z oboch strán na oleji, posypeme kmínom, pridáme špenát
  2. dusila som, kým špenát nepovoli. lebo som ho mala v mrazničke občas jemne premiešame
  3. môžme pridať fazuľu predvarenú, alebo z konzervy, jemne podlejeme a dusíme
  4. mäso vyberieme na tanierik, dolejeme vody, ak potrebujeme, zahustíme a prevaríme
  5. dosolíme, pridáme čierne korenie namleté, petržlenovú vňať a vložíme mäso späť do omáčky podávať môžeme aj s ryžou... prípadne so šalátom podľa chuti