Kuracie mäso v kešu - pistáciovej marináde

methi - fotkamethi, 10. septembra 2013
Kuracie mäso v kešu - pistáciovej marináde
Foto: methi

Suroviny

4 ks (vykostené a nakrájané)
Marináda:
2 - 3 PL
2 PL
1 KL, plna
200 ml (zomleté)
100 ml (zomleté)




Postup

  1. 1

    Maso dame do misky a pridame vsetky suroviny na marinadu. Maso s marinadou dobre premiesame a nechame 2 hodiny odlezat v chladnicke.

    Kuracie mäso v kešu - pistáciovej marináde - obrázok 1
  2. 2

    V panvici zohrejeme olej a pridame odlezane maso spolu s marinadou, osolime, chvilku opekame, potom prikryjeme na miernom ohni dusime 15-20 minut. Masko si este same pusti stavu pocas dusenia.

    Kuracie mäso v kešu - pistáciovej marináde - obrázok 2

Diskusia k receptu

lusinkab
Ulozene :-) jednoduche a podla surovin urcite vyborne. Dalsi super receptik od teba.
eviana
Toto je nádherný recept... jedna báseň musí byť tá chuť... mňam :)
babav
Fajnovy recept ! Aka priloha sa hodi k hotovemu masu?Ryza?
methi
@babav toto som varila, ked som sa jedneho casu dala na delenu stravu. Takze kto deli, priloha zelenina. Kto nedeli moze ryzu.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia