Tento recept je môj najobľúbenejší , pretože príprava je veľmi jednoduchá a keď som ho robila prvý krát, zožal veľký úspech:-))) Mňa vždy Zobraziť celý popisTento recept je môj najobľúbenejší , pretože príprava je veľmi jednoduchá a keď som ho robila prvý krát, zožal veľký úspech:-))) Mňa vždy veľmi poteší keď ma niekto pochváli za práve pripravený obedík.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Mäsko si oplachneme a nakrájame na kocky. Cibulku nakrájame nadrobno a dáme osmažiť, pridame mäsko a nechame podusiť. Podlejeme trochou vody, osolíme a okoreníme.
- 2
Keď je mäsko polomäkké pridame pokrájané huby a popučený cesnak. Prilejeme trosku smotany( asi polovicu z tégliku ) a do zvyšnej smotany pridame hladkú múku a tým mäso potom zahustíme. Ak sa nám omáčka zdá moc hustá , kľudne ju môžme zriediť trochou mlieka. Na koniec pridáme bylinky, ja dávam odoka ( trochu medzi prsty:-)) ). Cele to dobre premiešame.
- 3
Keď máme hotovo omáčku podávame so zemiakovou kašou , alebo ryžou. Dobrú chuť
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu