Kuracie krídelká so zázvorovým medom
Imre Bindics a Jozef Szerencsés
executive chef a šéfkuchár hotela Amade Chateau Vrakúň, 18. februára 2014
executive chef a šéfkuchár hotela Amade Chateau Vrakúň, 18. februára 2014
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
15 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
Z krídel odrežeme konce po kosť. Nožom mäso stiahneme, aby vzniklo malé stehno. Urobíme to so všetkými krídlami.
- 2
Na panvicu dáme trošku oleja a opečieme osolené a okorenené krídelká, aby dostali farbu. Nakoniec ich vložíme do rúry na 10 minút do 200 stupňov.
- 3
Medzitým ošúpeme zázvor a nastrúhame ho do medu. Keď sú krídla takmer hotové, potrieme ich zázvorovým medom a dopečieme.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu