Kuracie krídelká so zázvorovým medom

Imre Bindics a Jozef Szerencsés
executive chef a šéfkuchár hotela Amade Chateau Vrakúň, 18. februára 2014
Kuracie krídelká so zázvorovým medom
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
10 minút
príprava
15 minút
na 200 °C

Suroviny

600 g
150 ml




Postup

  1. 1

    Z krídel odrežeme konce po kosť. Nožom mäso stiahneme, aby vzniklo malé stehno. Urobíme to so všetkými krídlami.

  2. 2

    Na panvicu dáme trošku oleja a opečieme osolené a okorenené krídelká, aby dostali farbu. Nakoniec ich vložíme do rúry na 10 minút do 200 stupňov.

  3. 3

    Medzitým ošúpeme zázvor a nastrúhame ho do medu. Keď sú krídla takmer hotové, potrieme ich zázvorovým medom a dopečieme.

Diskusia k receptu

gubics
Perfektné,zvyknem to robiť ale bez zázvorového ,medu, ale aj toto vyskúšam.
maja1976
Magicke slovo zazvor mnam recept si poziciavam dakujem:)
maja1976
Magicke slovo zazvor mnam recept si poziciavam dakujem:)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia