Foto: jokin
Tu predstavujem slávnostné meny pre 6 ľudí uvarené z polky kuraťa. Bude to kuracia polievka, sójovo kuracia Čína na môj spôsob a zapečené kura Zobraziť celý popisTu predstavujem slávnostné meny pre 6 ľudí uvarené z polky kuraťa. Bude to kuracia polievka, sójovo kuracia Čína na môj spôsob a zapečené kura na panvici. Toto jedlo patrí u nás doma k tím najobľúbenejším a vždy ním poteším rodinu. Verím, že ak si ho uvaríte tak sa zapáči aj Vám.
porcií
tepelná úprava
Postup
-
1
Mrkvu, petržlen, celer, očistíme a dáme variť do hrnca zo všetkými surovinami. Varíme cca 1 hodinku. Rezance si uvaríme samostatne v slanej vode. Odrezky použijeme z jednej polovice kuraťa. Z feferónky odkrojíme cca 5 mm.
Diskusia k receptu