Kurací šalát
Marek Petráň
chef de cuisine z reštaurácie Elesko v Modre, 29. apríla 2010
chef de cuisine z reštaurácie Elesko v Modre, 29. apríla 2010
Foto: Pravda - Robert Hüttner
Postup
-
1
Kuracie stehno si nakrájame na menšie kúsky, napicháme na špajle, osolíme, okoreníme, na panvičke opečieme z každej strany.
- 2
Na dresing zmiešame jogurt, kečup, brandy, soľ a korenie. Šaláty natrháme na menšie kúsky, zeleninu pokrájame a zmiešame s dresingom.
- 3
Náš tip: Kuracie mäso pred opekaním poprášime solamylom, mäso sa krajšie opečie a zostane šťavnatejšie.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu