Kurací šalát

Marek Petráň
chef de cuisine z reštaurácie Elesko v Modre, 29. apríla 2010
Kurací šalát
Foto: Pravda - Robert Hüttner

Suroviny

1 ks
1 ks
100 g
100 g
100 g
150 g
150 g
500 g
150 g
Dresing:
2 dl
2 PL
1 PL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Kuracie stehno si nakrájame na menšie kúsky, napicháme na špajle, osolíme, okoreníme, na panvičke opečieme z každej strany.

  2. 2

    Na dresing zmiešame jogurt, kečup, brandy, soľ a korenie. Šaláty natrháme na menšie kúsky, zeleninu pokrájame a zmiešame s dresingom.

  3. 3

    Náš tip: Kuracie mäso pred opekaním poprášime solamylom, mäso sa krajšie opečie a zostane šťavnatejšie.

Diskusia k receptu

Jeden komentár k receptu

Pridaj komentár k receptu: