Kukurica v parmezánovej kruste
Foto: delight
Tento recept si určite zamilujete!
1
porcia
porcia
Postup
-
1
Kukuricu si predvaríme - približne 10 min.
- 2
Medzi tým si nakrájame čerstvé bylinky (ja som použila oregano, tymian a rozmarín) a nastrúhame parmezán. Bylinky s parmezánom zmiešame dokopy. Pridáme soľ a korenie.
- 3
Predvarenú kukuricu schladíme pod studenou vodou. Necháme odkvapkať od vody a obalíme ju najskôr vo vajíčku a potom v parmezáne.
- 4
Obalenú kukuricu dáme zapiecť do rúry na 200 stupňov na približne 10 - 15 min. Kukuricu medzitým raz otočíme. Na približne 5 min ju necháme zapiecť len zvrchu.
- 5
Po dopečení necháme chvíľku vychladnúť a pokvapkáme limetovou šťavou.
- 6
Dobrú chuť priatelia.
Tiež kukurica:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu