Foto: kukulienka71
Teplá či studená, s pečivom, cestovinou, či len tak samotná, je šťavnatá a taká mne vlastná. Použila som totiž suroviny a postup, ktorý ma Zobraziť celý popisTeplá či studená, s pečivom, cestovinou, či len tak samotná, je šťavnatá a taká mne vlastná. Použila som totiž suroviny a postup, ktorý ma dosť vystihuje.
porcia
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Nadrobno pokrájanú cibuľu som opražila na oleji, keď začala chytať farbu, prisypala som mletú rascu, premiešala a pridala hlivu. Použila som pudingovú misku, má objem 1,5dcl.
-
2
Jemne som ju osolila, posypala čiernym mletým korením a nechala dusiť vo vlastnej šťave za občasného miešania na miernom ohni. Zatiaľ som pokrájala kuracie prsia tiež na drobné kocky. Mala som ich za vrchovatú misku. Ostali mi z mäsovej polievky, takže ochutené boli dostatočne. Môžu sa aj vynechať, ale zameniť za iné mäso neodporúčam, tu vyniknú najviac práve tie prsia.
-
3
Hneď ako sa dostali na panvicu, zaliala som celé smotanou, po častiach, nevedela som dopredu, koľko sa vsaje do mäsa. Smotana začala vrieť, plameň som vypla a pridala rozmrvenú bryndzu,
-
4
po jej premiešaní už len kôpor, v tomto prípade mrazený. Soľ už nebola potrebná, bryndza je slaná dosť.
-
5
Opiekla som pár krajcov chleba, naložila nátierku a bolo to veľmi dobré papaníčko.
-
6
Aj len so zeleninou si určite pochutíte. Na fotke to vyzerá skoro ako treska:-)
Jsi šikulka!! Fotografie jsou, jako vždy, úžasné. Kdyby tam omylem vliezol mravec, viděla bych na něm každý chlup. Měj krásný jarní den!! Mávám!
už je uložený v kk :-)
F A N T A S T I C K Y. ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
@zvon ček, v tom prípade si uprav tekutú zložku na množstvo, aby to malo správnu konzistenciu;-) inak ti dávam za pravdu a ďakujem:-)