Foto: hviezdickaz
Tento recept mám od mojej mamy, vždy keď túto krkovičku robila, len tak sa po nej zaprášilo ... :) Bohužiaľ,fotka je trochu rozmazaná ,ale Zobraziť celý popisTento recept mám od mojej mamy, vždy keď túto krkovičku robila, len tak sa po nej zaprášilo ... :) Bohužiaľ,fotka je trochu rozmazaná ,ale hádam to nebude veľmi prekážať ...
porcií
príprava
na 200 °C
Suroviny
1 kg |
|
6 ks |
|
podľa potreby al. masť |
|
podľa potreby |
|
podľa potreby |
|
podľa potreby |
|
1 ks |
|
podľa potreby |
|
príloha varené |
|
Postup
-
1
Krkovičku narežeme na rezne,vyklepeme,posypeme soľou,korením a paprikou.
- 2
Na celý plech nasypeme nadrobno nakrájanú cibuľu ,poukladáme naň rezne ,trošku podlejeme vodou , / prípadne bujónom,či vývarom / a prikryjeme alobalom. Pečieme asi 35 min. na 200 st. Potom dáme alobal dolu, rezne otočíme a pečieme asi 15 min. Nakoniec dáme na rezne po lyžici kyslej smotany,a na ňu navrstvíme postrúhaný syr.Vypneme rúru a necháme dopiecť.
- 3
Podávame s varenými zemiakmi.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu