A šup opäť zemiaky. Recept sa hodí hlavne na január, keď sme minuli na sviatky, aj čo sme nemali, a výplata je ďaleko ako Zobraziť celý popisA šup opäť zemiaky. Recept sa hodí hlavne na január, keď sme minuli na sviatky, aj čo sme nemali, a výplata je ďaleko ako spokojnosť na Slovensku.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Krkonošskú caparandu pripravíme úplne ľahko. Nastrúhame si na jemno surové zemiaky a dáme ich do hrnca. Predtým sme v nádobe rozpustili masť. Všetko osolíme a pridáme horúce mlieko.
- 2
Za neustáleho miešania dusíme do mäkka. V prípade potreby dolejeme opäť horúce mlieko. Podávame buď so surovou kvasenou kapustou alebo s kyslým mliekom. Odvážlivci môžu vyskúšať obe prílohy naraz.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu