Krídielká Michaela

dasapp - bez fotkydasapp, 3. augusta 2014
4
porcie
25 minút
príprava
20 minút
na 160 °C

Suroviny

12 ks
5 PL
1 ks
2-3 PL alebo koňak
1 PL
podla chuti alebo cesnak




Postup

  1. 1

    Najskôr si pripravíme zmes z uvedených surovín.

  2. 2

    Krídelká umyjeme,osušíme a posolíme.Vložíme ich do zmesi,obrátime a necháme cez noc v chladničke.

  3. 3

    Na druhý deň ich grilujeme a potierame zvyškom zmesi.

Diskusia k receptu

evanaaa
@dasapp , krídelká aj ja dávam do marinád a často, robím ich od oka a vždy mením suroviny, ale med - vlastne ja ho nahrádzam iným sladkým ( ako diabetička ho nepoužívam) zostáva vždy. Len by som ti chcela poradiť, ak dávaš krídelká, alebo aj hocijaké mäso do marinády, netreba ho soliť, načo? Veď už len tie ingrediencie v nej obsahujú dosť soli, ako ja u teba - sójová omáčka, slaná sama o sebe a tiež aj tá zmes korenia na hydinu. Inak, vidím, je tam ako bonus aj vodka, s alkoholom som ešte neskúšala ( u nás sa ani nenájde :-) ).




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia