Krevetové pirohy s guacamolle
Peter Šoltés
kuchár hotela Avance v Bratislave, 18. januára 2011
kuchár hotela Avance v Bratislave, 18. januára 2011
Foto: Pravda - Robert Hüttner
Postup
-
1
Z uvarených zemiakov, vajec, múky a soli vypracujeme cesto, ktoré vyvaľkáme na tenký plát. Očistené krevety orestujeme na olivovom oleji s cesnakom a čili papričkami.
- 2
Touto zmesou plníme cesto, ktoré zbalíme ako pirohy a varíme v osolenej vode, kým nevyplávajú na povrch.
- 3
Z avokáda, cesnaku, čili, soli, korenia a citrónovej šťavy urobíme guacamolle.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu