Foto: magda19
Najlepšia karfiolová polievka, akú som kedy jedla.
10
porcií
porcií
10 minút
príprava
príprava
35 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na oleji si opražíme cibuľku s cesnakom. (cesnak pridám trochu neskôr ako cibuľu).
- 2
Pridáme karfiol a zalejeme bujónom. Potom pridáme zemiaky, soľ, čierne korenie, vegetu a varíme, kým karfiol a zemiaky nezmäknú.
- 3
Keď bude zelenina uvarená, rozmixujeme ju ponorným mixérom.
- 4
Potom polievku zahustíme trochou múky s mliekom. Nakoniec pridáme smotanu na varenie :) DOBRÚ CHUŤ !
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu