Tento recept mám od sestry,mala ho urobený z lístkového cesta a ja som ho urobila z medových plátov a veľmi často ho robím, k Zobraziť celý popisTento recept mám od sestry,mala ho urobený z lístkového cesta a ja som ho urobila z medových plátov a veľmi často ho robím, k narodeninám a pod.
Postup
-
1
Z mlieka ,žltkov, Zlatice práškov,(robila som aj zo zlatých klasov),múky a van.cukru si uvaríme za stáleho miešania krém.Necháme vychladiť.Maslo s práš. cukrom vymiešame a spojíme s vychladeným krémom. 2ks medových plátov si rozložiť na plech (spojiť k sebe) ako keby bol upečený a natrieme plnkou.Necháme vychladiť ,vyšľaháme šľahačky podla návodu,dáme na plnku -zarovnáme a priložíme navrch medové pláty,zatlačíme troška zarovnáme boky a necháme v chladničke.Posypeme práškovým cukrom a podávame ,najlepší tento krémeš je na druhý denˇ.
- 2
Ja robím aj tak,že si krém uvarím spolu aj s práš. cukrom a maslo vymiešam samostatne a tak spojím. Plnka je potom jemnejšia.Krájam to na kocky .A stačia úplne 2 šlahačky.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
A ďakujem aj za pochvalu . Ahoj.