Krém champagne s čučoriedkami
Ádám Soós
šéfcukrár hotela DoubleTree by Hilton v Bratislave, 10. decembra 2013
šéfcukrár hotela DoubleTree by Hilton v Bratislave, 10. decembra 2013
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Do misky dáme žĺtky, cukor, šumivé víno a dreň z vanilkových strukov. Miešame nad parou, kým krém nezhustne. Vmiešame želatínu a necháme vychladnúť.
- 2
Našľaháme smotanu a pridáme do vychladnutého krému.
- 3
Do sektového pohára dáme na dno čučoriedkový kompót a naň navrstvíme šampanský krém.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
5*****