Foto: sestricka126
Keďze krevety patria v Norsku medzi ich národnú špecialitu...predávaju ich nelúpané ale aj lúpané....ja som tento recept vyskúšala a celkom chutil...použila som lúpané tigrie Zobraziť celý popisKeďze krevety patria v Norsku medzi ich národnú špecialitu...predávaju ich nelúpané ale aj lúpané....ja som tento recept vyskúšala a celkom chutil...použila som lúpané tigrie krevety...
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Najprv si pretlačíme cesnak a do neho dáme olivový olej a soľ.V ňom si namočíme krevety.
-
2
Potom takto namočené krevety obalíme do plátku šunky a poprípade šunku upevníme špáradlom.
-
3
Takto obalené krevety opečieme na oleji z oboch strán cca 6-8minút.
-
4
Podávame s udusenou zeleninou alebo šalatom.
Diskusia k receptu