Recept mám od maminy, ona neviem, odkiaľ ho mala, takže ani neviem, prečo sa to volá Krakovská pochúťka :)
20 minút
príprava
príprava
30-40 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Žemle pokrájame na malé kocky a sparíme ich horúcim mliekom. Pridáme rozšľahané vajcia, soľ, korenie, petržlenovú vňať a prelisovaný cesnak. Zmes rozdelíme na dve časti a do jednej pridáme rozotretú hydinovú pečeň.
- 2
Dno vymastenej a strúhankou vysypanej zapekacej misy vyložíme jednou časťou pripravenej zmesi, na ňu uložíme olúpané párky a doplníme druhou časťou zmesi. Vložíme do vyhriatej rúry a pečieme asi 30-40 min.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu