Foto: daysandjoys
Tip na vynikajúce, ľahké predjedlo, úžasná kombinácia chutí...
Postup
-
1
Kozí syr nakrájame na 1cm plátky, polovicu zabalíme do alobalu s olejom a sušeným rozmarínom, druhá polovica sa bude podávať čerstvá na porovnanie chutí. Balíčky grilujeme na grilovacej panvici asi 3 min z každej strany.
- 2
Baklažán si tiež nakrájame na nie veľmi hrubé plátky, posolíme a počkáme kým pustí vodu, ktorú následne odstránime papierovým obrúskom. Plátky baklažánu pokvapkáme olivovým olejom a grilujeme na grilovacej panvici.
- 3
Servírujeme plátky baklažánu, grilovaný a čerstvý kozí syr a doplníme šťavnatým ovocím, najlepšie červeným hroznom. K tomu červené víno a každý sa už teší na ďalší chod :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu