Kozí syr s baklažánom

daysandjoys - fotkadaysandjoys, 20. októbra 2013

Tip na vynikajúce, ľahké predjedlo, úžasná kombinácia chutí...

Suroviny





Postup

  1. 1

    Kozí syr nakrájame na 1cm plátky, polovicu zabalíme do alobalu s olejom a sušeným rozmarínom, druhá polovica sa bude podávať čerstvá na porovnanie chutí. Balíčky grilujeme na grilovacej panvici asi 3 min z každej strany.

  2. 2

    Baklažán si tiež nakrájame na nie veľmi hrubé plátky, posolíme a počkáme kým pustí vodu, ktorú následne odstránime papierovým obrúskom. Plátky baklažánu pokvapkáme olivovým olejom a grilujeme na grilovacej panvici.

  3. 3

    Servírujeme plátky baklažánu, grilovaný a čerstvý kozí syr a doplníme šťavnatým ovocím, najlepšie červeným hroznom. K tomu červené víno a každý sa už teší na ďalší chod :)

Diskusia k receptu

jamarlen
luxusné.....z toho čerstvého by som urobil iba malú guľôčku na baklík, viac by som pridal toho grilovaného - nech rozvoniava:)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia