Kovbojská fazuľka na cibulke

tlustoch - fotkatlustoch, 2. mája 2011

Bol som zvedaví aká je to dobrota, ktorú si robia kovboji vo vesternových filmoch.Tak som si to spravil a chutilo to mne aj celej Zobraziť celý popisBol som zvedaví aká je to dobrota, ktorú si robia kovboji vo vesternových filmoch.Tak som si to spravil a chutilo to mne aj celej rodine.

5
porcií
20 minút
príprava
60 minút
tepelná úprava

Suroviny

2 hrnčeky /3dcl/
dľa potreby
2+2 velké
5 ks  (najlepšia je pikantná
5 strúčikov




Postup

  1. 1

    Deň pred varením umyť a namočiť fazuľu do vody,nechať vo vode do budúceho dňa.

  2. 2

    Na druhý deň uvariť fazulu do mäkka v tej vode v ktorej bola namočená, keby bolo málo vody môže sa doliať, pozor pokial sa fazula neuvarí zatial nesoliť. Dve cibule nakrájať na drobno pridať na jemno nastruhaný cesnak jemne upiecť na bravčovej masti, pridať scedenú uvarenú fazulu, piecť za stáleho miešania asi 15 minút. Pridať, dochutiť soľou a čierným mletým korením.

  3. 3

    Upiecť klobásu klasickým spôsobom. Na drobno nakrájať dve cibule, upiecť na bravčovej masti tak aby sa cibulka leskla.Fazulku podávať s mäkkým chlebíkom, pečenou klobásou a na vrch nasypať upečenú cibulku.

Diskusia k receptu

altyn
Toto si uložím a určite vyskúšam! :-)))
igorpigisimko
ja si tuto dobrotu robim uz viac ako 11 rokov a dokonca tak ako predavaju fazulu v paradajkovej omacke tak tiez predavaju v konzerve kovbojske fazule ale tie ja nemusim radsej si ich spravim saaaam ... :-)))




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia