Korenený hermelín

Autor receptu: mamina2

20 minút
príprava

Postup

  1. hermelin prekrojime vydlabeme a zmiesame s roztlacenym cesnakom,dame tam ja stiplavu papriku ale s tou opatrne ( vlasna skusenost ) rozotrieme to na kasisku a vratime to spat. medzi to dame este kolisko cibule, take hrubsie, zavreme. dalsi mozeme spravit tak ze ho iba prekrojime okorenime dame tam platky cenaku kruzok cibulky a spojime.
  2. potom kladieme do vedierka napr od horcice asi takto.. syr cibula syr cibula feferonka syr cibula atd... s feferonkami tiez opatrne. zalejeme olejom najlepsi je olivovy ale ja to robievam so slnecnicovym, zalejeme to az po vrch aby vsetko bolo v oleji... mne to tma na tej fotke trosku este trci :D
  3. nechame to pri izbovej teplote zriet asi 3-4 dni alebo v chladnicke zo dva tyzdne. ja kupujem hermeliny pred zarukou a necham ich potom zriet este mesiac,vtedy sa len prekroja a naplnia su take makke ..mnam... podavajte s chlebikom a pivkom