Kórejská zdravá polievka „kimchi“
Michal Takács a Christián Betka
z reštaurácie Fou Zoo v Bratislave, 28. októbra 2019
z reštaurácie Fou Zoo v Bratislave, 28. októbra 2019
Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
porcie
60 minút
príprava
príprava
Suroviny
1,6 l |
|
60 g |
|
200 g (chuck flap - časť hovädzieho, pochádzajúca z krku) |
|
60 g |
|
60 g |
|
30 g |
|
80 g |
|
160 g |
|
8 g |
|
Postup
-
1
Hotový a ochutený slepačí vývar necháme prejsť varom, pridáme doň kimchi pastu nakrájanú na drobné kúsky a varíme.
- 2
V oddelenom hrnci uvaríme rezance, scedíme ich a odložíme. Zvlášť na olivovom oleji ugrilujeme hovädzie mäso, portobelo, ktoré zalejeme hotovým slepačím vývarom.
- 3
Potom pridáme červenú cibuľku, blanšírovanú kapustu pak choi a nakladané topinambury. Tesne pred podávaním pridáme uvarené rezance a olej z limetkových listov.
Tiež kimchi:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu