Foto: erikapasinska
Na prednáškach sa stretávam s prosbou o rýchly recept na chutné jedlo. Tento týždeň mi moja mamina poslala kôpor. Okrem toho, že mi jeho Zobraziť celý popisNa prednáškach sa stretávam s prosbou o rýchly recept na chutné jedlo. Tento týždeň mi moja mamina poslala kôpor. Okrem toho, že mi jeho úžasná vôňa pripomína leto u mojej babky, ktorá fantasticky varila. Spomenula som si na super rýchly recept na kôprovú omáčku. Dalo by sa povedať, že je to moje najobľúbenejšie letné jedlo.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Cibuľu očistíme a nakrájame na pásiky. Orestujeme ju na rozpálenom oleji, pridáme trochu soli. Po cca 3 minútach podlejeme troškou vody, aby sa cibuľa nepripálila, zakryjeme pokrievkou a necháme dusiť do mäkka. Udusenú cibuľu rozmixujeme na omáčku a primiešame čerstvý nakrájaný kôpor. Môžeme dochutiť umeoctom.
- 2
Zvyšok na tanieri je čo moja chladnička dala :-) Uvarená šošovica, ryža natural a čerstvý šalát s reďkovkou a rukolou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
mozno ked vyskusate zmenite nazor, chutilo to kazdemu kto to u mna jedol a nikto neuhadol z coho bola omacka uvarena :-)