Foto: selmapuma
Tak tento recept je môj vlastný experiment, aspoň som zatiaľ nič podobné nikde nevidela. Aj keď som sa tak trocha bála,lákalo ma skombinovať salko Zobraziť celý popisTak tento recept je môj vlastný experiment, aspoň som zatiaľ nič podobné nikde nevidela. Aj keď som sa tak trocha bála,lákalo ma skombinovať salko a mascarpone, že ako to môže chutiť, ale výsledok chute ma ohromne prekvapil .....paráda chutí.... odporúčam
príprava
Postup
-
1
použila som tieto suroviny
-
2
mascarpone si najprv vymiešam samé potom po častiach zamiešam salko
-
3
formu na srnčí chrbát som vyložila potravinárskou fóliou aby sa mi celé lepšie vyberalo
-
4
piškóty som namočila do kávy a uložila
-
5
naliala som polovicu krému a na vrch uložila ešte piškóty ,a šup na noc do chladničky ,vyšli mi 2 chrbáty
-
6
opatrne som to vybrala a posypala kakaom a práškovím cukrom a vyzerá to ako kopa uloženého dreva
-
7
a takto vizerá po reze
Diskusia k receptu