Foto: reddwarf
Tento recept som našiel tu na vareche od "Luliatko". Zaujali ma kladné ohlasy no rozhodol som sa ho trochu upraviť a urobiť z toho Zobraziť celý popisTento recept som našiel tu na vareche od "Luliatko". Zaujali ma kladné ohlasy no rozhodol som sa ho trochu upraviť a urobiť z toho niečo iné ako obyčajné muffiny. Vrelo odporúčam :)
porcií
príprava
na 200 °C
Postup
-
1
Všetky sypké suroviny zmiešame v jednej mise a všetky tekuté suroviny v druhej. Citrónovú arómu môžeme nahradiť čerstvou citrónovou kôrou (z BIO citrónov, nie chemicky ošetrovaných). Čokoládu si posekáme a zatiaľ necháme bokom.
- 2
Spojíme sypké aj tekuté suroviny, dobre premiešame a pridáme cca 1/2 posekanej čokolády. Opäť premiešame.
- 3
Naplníme košíčky zmesou cca do polovice a posypeme zvyšnou posekanou čokoládou. Pečieme 15 minút v predhriatej rúre na 200°C.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
@smajliqa Toto cesto je pomerne husté, vôbec by som sa neobával toho, že vytečú. Jedine že by boli košíčky príliš tenké.
@rulik Nie je forma zbytočná? Košíčky sa nerozliezli :)
@ivkaa Zrejme to bolo cestom, ja som minule skúšal iný recept a prilepili sa tiež. Skús tento recept, nelepia sa vôbec :)