Koláč z názvom Ženský orgazmus

monnr - bez fotkymonnr, 23. októbra 2009

tento koláč mi priniesla mamina z jednej oslavy a je naozaj skvelý, a velmi jednoduchý.

8-10
porcií
30 minút
príprava

Suroviny

1,5 hrnčeka
1,5 hrnčeka
2 ks
1 ks
2 KL
1 ks
2 ks
1/2 sáčku
200 ml
1 PL
1 ks




Postup

  1. 1

    1,5 hrnčeka polohrubej múky, 1,5 hrnčeka cukru, 2 vajcia, 1 prášok do pečiva, 2 lyžičky sody, 1 ananásový kompot /menší/ rozmixovať aj so šťavou, Všetky tieto ingrediencie zmiešat dokopy,vyliat na plech a upiecť.

  2. 2

    Krém: Uvaríme si puding z cukrom a necháme vychladnúť, pridáme maslá a vanilkový cukor a vymiešame krém. Natrieme na upečený vychladnutý koláč, posypeme orechami posekanými alebo pomletými a nastrúhame čokoládu.

Diskusia k receptu

zemo
A čo mi muži? Nejaký recept na náš orgazmus by sa nenašiel?:)
lilifa
môže to byť dobré, ale sa my vidí,že je to na mini plech a pri znásobení 4 lyžičky sody, aj 4 maslá dosť veľa na akom plechu robievaš? mám na mysli veľkosť,
nyja
tiež by ma zaujímala veľkosť plechu a tiež ako sa koláč pečie...teplota a čas pečenia... len pre info. dík
pastorka
Ja som to robila na normalnom plechu a bol vyborny a cesta bolo dost. Pouzila som 2,5 dlc hrncek a 570 gr. kompot. Vsetkym chutil. Jedine som nevedela gramaz pomazankoveho masla, lebo zijem v USA a tu su ine gramaze.
moflika
Včera som ho robila.je úplne super.Ja som ešte pridala do plnky 1 vyšlahanú šlahačku a 1 celý puding som uvarila,lebo my lúbime krémové koláče.Môžem ho odporučiť.
zdezda
Super koláčik, pridala som do cesta aj posekané orechy a kúsky čokolády na pol plech(pre mlsnú dcérku) a tak som už ani ten krém dnes nerobila, chutí fajnovo aj tak:-). Jaj a ešte som dala 1 šálku hrubej múky, 1 šálku hladkej múky a iba 1 šálku kryštáľ.cukru, lebo som ho robila z broskyňového kompótu a ten je mooooc sladký :-)
marcel83
@monnr je pravda, že niektoré ženy pri orgazme vykrikujú rôzne veci a rôzne hlasno. Len netreba vykríknuť meno iného. To je potom prúser. :) Ak sa však zamení "s" a "z", to by pri tom orgazme asi nevadilo. Ale pošepnem ti - v názve má byť "s" ;)