Koláč s rebarborou a tvarohom
Milan Kovalčík
šéfkuchár a spolumajiteľ reštaurácie Fabrika v Poprade, 24. novembra 2016
šéfkuchár a spolumajiteľ reštaurácie Fabrika v Poprade, 24. novembra 2016

Foto: Pravda - Robert Hüttner
Suroviny
| Náplň: | |
| 500 g |
|
| 250 g |
|
| 50 g |
|
| 200 ml |
|
| 2 ks |
|
| 100 g |
|
| 20 g |
|
| 1 ČL |
|
| Cesto: | |
| 250 g |
|
| 1 ks |
|
| 120 g |
|
| 120 g |
|
| z 1 citróna |
|
Postup
-
1
Cesto: Múku, vajcia, mäkké maslo, cukor a kôru z citróna vypracujeme na hladké cesto, ktoré zabalíme do potravinárskej fólie a necháme odležať 30 minút v chladničke. Odležané cesto vyvaľkáme na potrebnú veľkosť a vyložíme ním formu.
- 2
Náplň: Tvaroh, maslo, mlieko, vajcia, cukor, kukuričný škrob a vanilkový cukor rozmixujeme dohladka a nalejeme do formy s cestom. Dovnútra rozložíme olúpanú a na menšie kúsky nakrájanú rebarboru. Pečieme 35 minút pri teplote 170 °C.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2








Diskusia k receptu