Koláč s rebarborou a tvarohom
Milan Kovalčík
šéfkuchár a spolumajiteľ reštaurácie Fabrika v Poprade, 24. novembra 2016
šéfkuchár a spolumajiteľ reštaurácie Fabrika v Poprade, 24. novembra 2016
Foto: Pravda - Robert Hüttner
Suroviny
Náplň: | |
500 g |
|
250 g |
|
50 g |
|
200 ml |
|
2 ks |
|
100 g |
|
20 g |
|
1 ČL |
|
Cesto: | |
250 g |
|
1 ks |
|
120 g |
|
120 g |
|
z 1 citróna |
|
Postup
-
1
Cesto: Múku, vajcia, mäkké maslo, cukor a kôru z citróna vypracujeme na hladké cesto, ktoré zabalíme do potravinárskej fólie a necháme odležať 30 minút v chladničke. Odležané cesto vyvaľkáme na potrebnú veľkosť a vyložíme ním formu.
- 2
Náplň: Tvaroh, maslo, mlieko, vajcia, cukor, kukuričný škrob a vanilkový cukor rozmixujeme dohladka a nalejeme do formy s cestom. Dovnútra rozložíme olúpanú a na menšie kúsky nakrájanú rebarboru. Pečieme 35 minút pri teplote 170 °C.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu