Kokosové ježe

bobotka - fotkabobotka, 12. decembra 2009
Kokosové ježe
Foto: bobotka

Rýchle, šťavnaté, mňam- mňam...

50
porcií
30 minút
príprava
10 minút
na 200 °C

Suroviny

200 gvaj
1
2 PL
2 PL
200 ml
300 g
1
250 g
50 g
6 PL
250 g
6 PL




Postup

  1. 1

    Vajce vymiešame s cukrom, pridáme olej, med, mlieko a múku s práškom.Dáme na plech na papier na pečenie.Pečieme dozlatista.Po upečení a vychladnutí, pokrájame na obdĺžniky.

  2. 2

    Pripravíme si polevu: Cukor, kakao a mlieko prevaríme.Do teplého zamiešame rum a maslo.Koláčiky namáčame do ešte teplej polevy a obaľujeme v kokose.

Diskusia k receptu

nemea1
jooj kokosove jeze milujem, ale najlepsie su len cerstve.
nemea1
no a na tej foto ked ich vidim, len slinky mi tecu :-))))
peta5
presne ten isty recept mam od mojej maminy, je peckovy, kto nevyskusa, pride o vela!!! :)
dorisa
...dnes idem vyskúšať tieto, robila som iné, z polohrubej múky
angiek
vyborny recept, su makkucke, uzasne, volakedy sme ich pekavali ale tie boli o dost tvrdsie, dakujem
janina444
Bobotka mohla by som do polevy dať polovicu masla a polovicu hery?




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia