Knedľa vo vajíčku

gordonko - fotkagordonko, 10. januára 2013
Knedľa vo vajíčku
Foto: gordonko

...ostala nám knedla a nechcelo sa mi robiť knedlu s vajcom ,tak som urobil niečo podobné ,,bundáš -keníru,, ale s knedlou ...... odvtedy to robievame

3 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

 alebo vegeta

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    staršiu knedlu si nakrájame a obalíme vo vajíčku,ktoré sme si rozhabarkovali a premiešali z trochou soli

    Knedľa vo vajíčku - obrázok 1
  2. 2

    jednu stranu osmahneme na oleji

    Knedľa vo vajíčku - obrázok 2
  3. 3

    po otočení na knedlík položíme pár plátkou taveného syra

    Knedľa vo vajíčku - obrázok 3
  4. 4

    ..na tanieriku už potom len dochutíme sardelovou pastou ,alebo paprikovím krémom DOBRÚ CHUŤ

    Knedľa vo vajíčku - obrázok 4
Recept je zaradený do kategórií:
Bezmäsité jedlá, Lacné jedlá, Rýchla príprava (do 30 min.)

Diskusia k receptu

ariela6
robim to tiež je to velmi dobre take jemnejšie ako chleba
martamm
No prisím, dobré využitie, keď zostane knedľa :)
izabella929
robiem tiež keď zvýši knedlík....a je to veľmi chutné...) šikulo-výmyselník.-))
evanaaa
@gordonko , podobne som robievala ( už nerobím) a do vajíčok som pridala ale zo deci mlieka a niekedy aj pretlačený strúčik cesnaku, alebo som si vrch potrela trošku kečupom, všelijak sa dá.
adkaaa
mnaam toto milujem :
ukladam si vas do oblubenych :)
katrinecka
Neviem,ako je to možné,ale mne sa tie knedle moc napiju,na chuť sú vynikajúce,len miniem veľa vajec a to riedim aj mliekom
gordonko
@katrinecka ..... a nemáš ich dlho namočené ....ja to tam šupnem a hned otočim na druhú stranu a hned na panvicu ...... a tým že ich riedíš mliekom sa asi aj skorej napijú lebo je to riedšie a viac sa to vpije do knedly