Knedľa, nie ako príloha (fotorecept)
Autor receptu: zdezda
Čo s ostatnou knedľou? Reagujem na otázku našej varecháčky "babi". Veľa dobrých spôsobov ste už, milé baby:-), napísali. Ja som pripravila zbytok knedle takto...
2-3 porcie |
15 minút príprava |
3 minút tepelná úprava |
Postup
- Na plátky knedlí položíme najprv syr (trošku menší,ako je knedľa) a naň položíme plátok šunky.( Plátok syra som rozpolila, aby som ho prispôsobila ku knedli).
- Vo vyšľahaných vajíčkach, bez prísad, omočíme...
- ...a šikovne dáme na horúci olej, najprv na stranu bez šunky a syra, opiecť. Po chvíľke, opäť zručne prevrátime a dopečieme.
- Opečené knedľové pochúťky vyberieme a dáme na papier, otočené šunkou nahor. Po zredukovaní oleja, upravíme na tanier a so zeleninkou si pomaškrtíme (ja aj s kečupom). Tataaaaam oddelená strava :-)))