Knedľa, nie ako príloha (fotorecept)

Autor receptu: zdezda

Čo s ostatnou knedľou? Reagujem na otázku našej varecháčky "babi". Veľa dobrých spôsobov ste už, milé baby:-), napísali. Ja som pripravila zbytok knedle takto...

2-3
porcie
15 minút
príprava
3 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Na plátky knedlí položíme najprv syr (trošku menší,ako je knedľa) a naň položíme plátok šunky.( Plátok syra som rozpolila, aby som ho prispôsobila ku knedli).
  2. Vo vyšľahaných vajíčkach, bez prísad, omočíme...
  3. ...a šikovne dáme na horúci olej, najprv na stranu bez šunky a syra, opiecť. Po chvíľke, opäť zručne prevrátime a dopečieme.
  4. Opečené knedľové pochúťky vyberieme a dáme na papier, otočené šunkou nahor. Po zredukovaní oleja, upravíme na tanier a so zeleninkou si pomaškrtíme (ja aj s kečupom). Tataaaaam oddelená strava :-)))