Klasická tvarohová nátierka

elle82 - fotkaelle82, 2. februára 2011
Klasická tvarohová nátierka
Foto: elle82

...fajnotka :))...

15
porcií
15 minút
príprava

Suroviny

1 ks
2 ks
2 ks
1 ks
3 lyžice,alebo jogurt
1 ks




Postup

  1. 1

    Do misky dáme hrudkovitý tvaroh, na jemnúčko nastrúhanú mrkvu, nadrobno nakrájanú cibuľku a vajíčka uvarené natvrdo, k tomu pridáme 3 lyžice kyslej smotany (biely jogurt), syr bambino, soľ, vegetu a trošku čierneho korenia- kto má rád. Všetko dobre premiešame a podávame s pečivkom. Ja nechávam pomazánku v chladničke aspoň pol dňa, aby sa dobre zmiešali chute... Prajem dobrú chuť.

    Klasická tvarohová nátierka - obrázok 1

Diskusia k receptu

hubata
Zdravá, chutná klasika, ako stvorené pre deti aj na desiatu do školy.
lucylee
hneď včera som robila, veľmi chutná...ja by som dala nabudúce menej cibule, ale to je moja preferencia, ostatní podľa chuti...
maartina
výborná nátierka, bude na raňajky :) ...pridala som ešte aj reďkovky, petržlen.vňať a lístky bazalky
katkos
správna kombinácia, iste skúsim, zatiaľ som nepridávala recepty, raz to určite načítam, ako ísť na to, tak tu Vám zatiaľ dám jednu našu naojobľúbenejšiu verziu tvaroh.pomazánky-250g tvaroh+1 majolka+1 kyslá smotana+1-2 cibule+vegeta+sardelová pasta dľa chuti
pacik
Urobila som včera na večeru, len som pridala aj cesnak a pažítku. Bola výborná :-)
menoee
dnes urobena natierka, velmi dobra, jednoducha, ukladam :-)
yvonn
Robim ju aj ja:-) je výýborna:-)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia