Foto: katy321
Recept som vymyslela, pretože sa zaoberám raw kuchyňou a veganstvom. Výborný koláčik, ktorý vás nadchne svojou jednoduchou prípravou a skvelou chuťou. Pochádza z môjho Zobraziť celý popisRecept som vymyslela, pretože sa zaoberám raw kuchyňou a veganstvom. Výborný koláčik, ktorý vás nadchne svojou jednoduchou prípravou a skvelou chuťou. Pochádza z môjho blogu: www.katyfromwonderland.blogspot.sk
porcie
príprava
Suroviny
1/2 šálky |
|
podľa chuti |
|
2 - 3 ČL (alebo Agave) |
|
2 PL z konzervy |
|
1 PL |
|
70 G |
|
podľa chuti |
|
2 ČL |
|
2 PL |
|
5 KS |
|
1/3 šálky |
|
2 - 3 ČL (alebo Agave) |
|
3 PL |
|
Postup
-
1
Mandle namočíme aspoň na hodinu. V mixéri pomelieme, môžeme aj na drobnejšie kúsky, podľa chuti. Pridáme kakaový prášok podľa chuti, takisto sladidlo, kokosové mlieko a vodu. Pomiešame a natlačíme na dno formičky, taniera, misky (podľa toho, kde sa nám to hodí).
- 2
Potom si pripravíme plnku. Zmixujeme namočené vlaššské orechy, hrozienka a marhule. Pridáme kokos a kakao. Navrstvíme na koláč.
- 3
Zmiešame roztopený kokosový tuk so sladidlom a kakaovým práškom a polejeme koláč. Dáme čo najskôr zatuhnúť do mrazničky aspoň na hodinu a pól. Pred podávaním posypeme kokosom, môžeme ozdobiť mätovým lístkom. Chvíľu necháme odstáť, ak niekomu robí problém príliš studené. Dobrú chuť :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu