Karfiolový paprikáš

redakcia - fotkaredakcia, 9. decembra 2009
4
porcie
10 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 ks
1 ks
1 ks
6-8  ks
3 PL
1 šálka
2 PL
2 PL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Karfiol rozoberieme na ružičky, uvaríme v osolenej vode domäkka a necháme ho odkvapkať. Na oleji osmažíme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme na kocky nakrájanú papriku a na plátky nakrájané šampiňóny, zasypeme sladkou paprikou a osmažíme.

  2. 2

    Podlejeme trochou vody a podusíme. Pridáme karfiol a kyslú smotanu, dochutíme soľou a korením, dobre premiešame a necháme chvíľku povariť.

Diskusia k receptu