Foto: danculka
10 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
4ks (nemusia byť čerstvé) |
|
1ks stredne veľký |
|
podľa svojej chuti |
|
2dl |
|
300g |
|
3ks |
|
2-3dl na vysmážanie |
|
|
|
|
Postup
-
1
Karfiol uvaríme do mäkka pridáme vajíčka a koreniny,rožky nakrájame na menšie kúsky a zalejeme mliekom a necháme chvílu postáť a potom ich vyžmýkame a pridáme ku karfiolu..
-
2
z tejto kaši robíme guľky a obaľujeme v strúhanke a vyformujeme karbonátok ...
-
3
tieto vyprážame v oleji..
-
4
do červena a podávame so zeleninovým šalátom,dobrú chuť!
varecha.pravda.sk/recepty/karfiolova-fasirka-po-taliansko...