Foto: janette25
porcií
príprava
na 180 °C
Postup
-
1
Z pudingového prášku,mlieka,cukru uvaríme puding a necháme vychladnúť.
- 2
Papier na pečienie dáme na plech potrieme herou a posypeme strúhankou.Očistené hrušky nastrúhame.Zmiešame kryštálový cukor a škoricu a posypeme hrušky.
- 3
Pripravíme piškotu.Oddelíme žľtky od bielkov.Z bielkov vyšlaháme tuhý sneh a postupne pridáme 5 pl kryštálového cukru.Žľtky s 5 pl kryštálového cukru vyšlaháme na jemnú penu.Pridáme múku a potom aj sneh z bielkov.Polovicu cesta vylejeme na hrušky.Do zvyšného cesta primiešame kakao a nalejeme na biele cesto a urobíme šachovnicu.A vložíme do rúry.
- 4
Pripravíme krém heru a práškový cukor miešame a pridáme vychladnutý puding.Dáme do chladničky.
- 5
Vytiahneme koláč a dáme vychladnúť.Keď máme koláč vychladnutý,otočime koláč a dáme dole papier.Na koláč natrieme stuhnutý krém a posypeme nastúhanou čokoládou.Vložíme do chladničky.Neskôr nakrájame na kocky a servírujeme.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
da sa vsetko skusit a nas tu svoju chut ci si da niekto hrusky alebo jablka to zalezi od sezony ovocia ale hruska je TABU