Foto: hjarta
Tento recept som mala moznost vyskusat vo svedsku. Salat bol ako priloha k pizza. Ja ho pripravujem casto, hodi sa k roznym druhom jedal- Zobraziť celý popisTento recept som mala moznost vyskusat vo svedsku. Salat bol ako priloha k pizza. Ja ho pripravujem casto, hodi sa k roznym druhom jedal- makarony, zemiaky, ryza, vyprazane, pecene maso a pod.
príprava
Suroviny
1 ks |
|
podľa chuti |
|
podľa chuti 1 balenie |
|
podľa chuti |
|
2 - 3 PL (podľa chuti) |
|
Možnosti ochutenia šalátu: | |
|
|
|
|
|
Postup
-
1
priprava- kapustu si prekrojime na polovicu, potom na stvrtinu, vyberieme hlub a nakrajame si ju na tenke pasiky, rezanceky. Umyjeme, posolime, pridame olivovy olej, ocot vinny biely a dobre zmiesame. Salat si mozete dochutit roznym korenim, cierne korenie mlete, oregano, rasca mleta (samozrejme kazde osobitne). Samozrejme podla svojej chuti. Nakoniec pridame cierne alebo zelene olivy. Nechame troska odstat. V chladnicke.
- 2
Kapustovy salat podavame chladeny, k roznym druhom jedal. Dobru chut.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu