Minule, keď som robila zemiakové gule s údeným mäskom, tak varecháči chceli k tomu kapustový prívarok, našla som recept, uverejňujem. Ja robím niečo podobné, Zobraziť celý popisMinule, keď som robila zemiakové gule s údeným mäskom, tak varecháči chceli k tomu kapustový prívarok, našla som recept, uverejňujem. Ja robím niečo podobné, ale len ku uvarenému údenému mäsku.
porcií
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na masti si opražíme cibuľu,nakrájanú na kocky, do sklovita. Pridaním múky si pripravíme bledú zápražku.
- 2
Pridáme kyslú kapustu a dusíme. Ak je málo vody, pridáme trocha. Možme dosolit a dokoreniť a pridat rascu. Dusíme, kým nie je kapusta mäkká.
- 3
Kto chce,može si pridať smotanu. Ja ju nedávam.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu