Kapustová polievka so šošovicou

redakcia - fotkaredakcia, 9. októbra 2009
4
porcie
10 minút
príprava
60 minút
tepelná úprava

Suroviny

300 g
250 g
1 PL
1 ks
20 g
2 ks
1 KL




Postup

  1. 1

    Prebratú a umytú šošovicu uvaríme do polomäkka. Pridáme pokrájanú kyslú kapustu a zápražku pripravenú z rastlinného oleja, nadrobno posekanej cibule a múky. Všetko osolíme a varíme.

  2. 2

    Asi 15 minút pred dovarením zamiešame do polievky rozmixované očistené zemiaky.

  3. 3

    Nakoniec jemne ochutíme trochou umelého sladidla, octom a mletým čiernym korením.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia