Foto: dada777
Kapustovú polievku zvyčajne pripravujeme so slaninkou. Ja ponúkam zdravšiu variantu tejto polievky s červenou repou. Chuť polievky vás prekvapí, je veľmi chutná a zdravá.
15 minút
príprava
príprava
30-40 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Zemiaky a červenú repu si ošúpeme a nakrájame na menšie kocky. Kapustu narežeme na pásiky a všetko uvaríme v osolenej vode do mäkka.
- 2
V teplej vode rozmiešame špaldovú celozrnnú múku a vlejeme ju do polievky. Ešte pridáme jeden pohánkový jogurt, chvíľku povaríme a nakoniec pridáme trochu oleja. Dobrú chuť!
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu