Foto: chatarka
Vegetariánska Kapustnica. Je to naozaj, veľmi chutná Kapustnica. Vrelo Vám ju odporúčam, budete veľmi príjemne prekvapení, ako fantasticky chutí. Vaše Vianoce budú extra :-)
4-6-8
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
50-60 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na oleji opražíme cibuľu a cesnak do zlatista. Pridáme nakrájanú kyslú kapustu, soľ, čer.ml.paprika, ml.rasca, čili, (suchú)sójovú drť a ešte smažíme 2-3 min.
- 2
Pridáme 4 bobkové listy.Zalejeme to 2L vody v ktorej sme si rozpustili 2 kocky hríbového bujónu,sójovú omáčku a zároveň pridali sušené dubáky.Varíme 3/4hod.
- 3
Podrvíme si údené tofu a pridáme ho do Kapustnice ak je Kapustnica príliš hustá pridáme vodu podľa potreby a varíme ešte 10 min.Do hotovej kapustnice pridáme majoránku.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu