Postup
- 
                                                    1
                                                    
Mlady kalerab a mrkvu nastruhame na mandoline. ( mrkvu pokvapkame citronom aby neocernala) . Jarnu cibulku nakrajame na drobno.
- 2
 Spravime si dressing, na salaty sa snazim pouzit ten najlepsi olivovy olej, nie lenze aby bol extra panensky ale aby bol aj z prveho lisovania. Je to velky rozdiel v chuti. Pridame prirodny ocot ja som pouzil jablcny a celozrnu dijonsku horcicu. Pridame sol, korenie riadne premiesame. Najlepsie vo flaske s uzaverom ako keby sme robil koktail.
- 3
 Premiesame dressing so zeleninou a nechame na par hodin marinovat v ladnicke. Chrumkava salatova priloha pri grilovacke ku spizom z kuracich prs v celku.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
 - 2
 






                                                        
                                                    
 


netušila som, že citronová šťava sa pridáva k nastrúhanej mrkve kvôli tomu, aby neokorala, myslela som, že kvôli chuti.
dakujem za vysvetlenie.
Bylo by škoda, kdyby dobrý recept zapadl kvůli názvu struhadla. Tolik na vysvětlenou a 2010 promiň že Ti kecám do receptu.
Ked sa robi z domu je viac casu experimentovat.