4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Kaleráb očistíme, umyjeme, nastrúhame na jemnom strúhadle, vložíme do misy, pokvapkáme šťavou z citróna a necháme chvíľu stáť. V druhej mise vymiešame majonézu s maslom na penu, pridáme olúpané nakrájané vajcia, nastrúhané uhorky, osolíme, okoreníme a premiešame.
- 2
Z nastrúhaného kalerábu vyžmýkame šťavu, vmiešame ho do maslovej peny, pridáme na jemnom strúhadle nastrúhaný chren, nakrájanú cibuľku aj s vňaťou a premiešame.
- 3
Pred podávaním uložíme na 20 minút do chladničky.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu