Kalerábová nátierka s chrenom

redakcia - fotkaredakcia, 21. septembra 2009
4
porcie
15 minút
príprava

Suroviny

300 g
1/2 ks
2 KL
2 ks
2 ks
2 PL
100 g
2 ks




Postup

  1. 1

    Kaleráb očistíme, umyjeme, nastrúhame na jemnom strúhadle, vložíme do misy, pokvapkáme šťavou z citróna a necháme chvíľu stáť. V druhej mise vymiešame majonézu s maslom na penu, pridáme olúpané nakrájané vajcia, nastrúhané uhorky, osolíme, okoreníme a premiešame.

  2. 2

    Z nastrúhaného kalerábu vyžmýkame šťavu, vmiešame ho do maslovej peny, pridáme na jemnom strúhadle nastrúhaný chren, nakrájanú cibuľku aj s vňaťou a premiešame.

  3. 3

    Pred podávaním uložíme na 20 minút do chladničky.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia