Kačica s kapustou, lokšami a knedľou
František Ujlaky
kuchár z Elesko restaurant and wine bar, Vinársky komplex Modra., 5. novembra 2009
kuchár z Elesko restaurant and wine bar, Vinársky komplex Modra., 5. novembra 2009
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
360 minút
na 80 °C
na 80 °C
Postup
-
1
Kačacie stehná mierne osolíme a posypeme rascou. Takmer celé stehná ponoríme do roztopenej masti. Pečieme pri teplote 80 °C asi 6 hodín.
- 2
Keď je mäso úplne mäkké, masť zlejeme a necháme mierne zapiecť, aby bola koža chrumkavá.
- 3
Náš tip: Podávame podľa rodinných zvykov s lokšami či obľúbenými knedľami.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
sorry za preklepy