Foto: danculka
8
porcií
porcií
90min minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Mäsko poumývame a nasolíme a nakoreníme,deň vopred....
-
2
na druhý deň ho dôkladne umyjeme a dobre osušíme... a ponoríme do kačacej masti a varíme v nej hodinu aj pol,potom vyberieme na pekáč a dáme pod gril na 300st ,ugrilujeme do chrumkava...namiesto kačacej môže byť aj husacia masť...
-
3
asi tak...
-
4
masť potomzlejeme a odložíme,máme jej otrochu viac,niekto by namietal,že to bude mastné,nie je a mäsko je chutné,,,,podávam z červenou kapustou a lokšami...
-
5
keďže nepoužijeme žiadne iné korenie ,je to naozaj kačacia chuť a nie po všelijakých koreniach....dobrú chuť!!
k a č a c i n k a
@danculka : jasne, nadhera, niet co dodat